0747 053 363 office@drmarineci.ro

despre noi

Clinica Dr. Marineci

Despre noi

Clinica stomatologica Dr. Marineci a fost infiintata in  2008,  avand in dotare aparatura de ultima generatie.

Primul punct pe lista obiectivelor noastre, il reprezinta sanatatea dumneavoastra.
Am investit in aparatura de ultima ora ce ne permite efectuarea in conditii de maxima siguranta a interventiilor dentare  dificile.
Medicii nostri va vor oferi cele mai bune conditii si tratamente in timpul vizitei dumneavoastra la stomatolog.

Clinica Dr. marineci

Clinica stomatologica Dr. Marineci este locul unde, confortul si tehnologia avansata va creeaza cadrul ideal de tratament pentru toate tipurile de afectiuni stomatologice.

Materialele si instrumentele folosite sunt de ultima ora, iar consumabilele, de unica folosinta. Cabinetul respecta normele U.E. cu privire la sterilizare, aparatura folosita in acest scop fiind de ultima generatie, foarte sigura si performanta.

Dezinfectarea suprafetelor si sterilizarea instrumentarului se realizeaza la cote de maxim profesionalism. Sterilizarea se face cu autoclav clasa B, o tehnologie de ultima generatie.

In timpul ciclului de sterilizare se produc variatii de presiune de la 0 bar la 2 bar si invers. Concomitent cu variatiile de presiune se produc multiple vacuumari ce desprind bacteriile si virusii de pe instrumentarul stomatologic, temperatura de sterilizare ajungand la 134 grade Celsius. Totul este automatizat si se desfasoara fara interventia operatorului.